20170113_Vermaat_Engels_Rotterdam_033_M52A1468
20170113_Vermaat_Engels_Rotterdam_060_M52A1768
20170113_Vermaat_Engels_Rotterdam_065_6M9A2972
20170113_Vermaat_Engels_Rotterdam_075_6M9A3002
MeetingConference-1
voorbeeld

Lunch & Diner

Engels. Dat is niet alleen al 60 jaar de bekendste en meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Rotterdam. Het is ook nog een van de lekkerste keukens van de stad. De Chef-kok heeft een heerlijke kaart gemaakt voor de Brasserie en zorgt ook voor de geweldige catering in het vergadercentrum.

Private dining in Bar Brasserie Engels
Bar Brasserie Engels heeft twee ruimten, de Weena en de Rotterdam, die geschikt zijn voor private dining of een besloten lunch, presentatie of bijeenkomst. U geniet van de gerechten van onze uitgebreide menukaart in de zaal naar keuze. Of u verplaatst zich met uw gezelschap naar de sfeervolle Bar Brasserie. De mogelijkheden zijn legio, we denken graag met u mee om van uw evenement of uw vergadering een waar succes te maken.
Kijk op Engels meeting & conference voor alle mogelijkheden.

Zaal De Weena en zaal De Rotterdam
Beide ruimten zijn uitgerust met een beamer, een scherm, airconditioning en een nuttige vergaderkoffer. De verlichting is naar wens aan te passen en u heeft directe inval van daglicht. Bij de Rotterdam hoort een eigen terras.

Entresol
De entresol geeft u een prachtige kijk op de Rotterdamse bedrijvigheid en op de dynamiek van Bar Brasserie Engels. De entresol is multifunctioneel en geschikt voor uw receptie, borrel, lunch, diner of buffet. De verlichting van de entresol is naar wens aan te passen en u heeft directe inval van daglicht. De entresol is volledig naar uw wensen in te richten. Bij de entresol hoort een eigen terras, geschikt voor 150 personen.

Balkons
Bar Brasserie Engels heeft twee prachtige balkons. Het Stationsplein privébalkon biedt uitzicht op het vernieuwde centraal station, een architectonisch hoogstandje. In de ochtend ligt dit balkon heerlijk
in de zon. Het balkon biedt ruimte aan 40 personen. Het Weena privébalkon biedt uitzicht op Weena, een belangrijke verkeersader in Rotterdam, met indrukwekkende hoogbouw. Dit balkon ligt de gehele middag in de zon. Ook dit balkon biedt ruimte aan 40 personen.

Hieronder vind u een aantal van de catering arrangementen die wij aanbieden. Mocht u nog andere wensen hebben dan horen wij dat graag. Bij Engels Meeting & Conference kan het allemaal.

LUNCH

Entresol Lunchbuffet

Een welkome onderbreking van uw bijeenkomst in de middag. Even de zinnen verzetten en energie opdoen met een overheerlijke lunch. Op de Entresol wordt een uitgebreid centraal lunchbuffet gepresenteerd waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken. De invulling van de lunch, het assortiment, wisselt dagelijks zodat wij ook bij meerdaagse evenementen in de wensen en behoeften van uw gasten voorzien.

Het lunchbuffet bestaat dagelijks uit:

 • Vers bereide licht gebonden vegetarische soep met verschillende garnituren
 • Rijk assortiment broodsoorten: witte en bruine bolletjes, wit en bruin gesneden brood en zuurdesembrood. Gezouten boter
 • Diverse soorten vleeswaren bijvoorbeeld boerenbeenham, kiprollade en rosbief
 • Diverse kazen: een assortiment van Beemster jonge kaas, oude boerenkaas en komijnekaas
 • Franse kazen bijvoorbeeld: Blue d’Auvergne taleggio en Emmentaler
 • Zoetwaren zoals jam, hagelslag en pindakaas
 • Verschillende salades geserveerd in een glas, salade van het seizoen en vegetarische salade
 • Vers fruitsalade
 • Wisselende warme snack
 • Zoetigheden zoals fruit & notenrepen en minimuffins
 • Dessert mousse
 • Melk en karnemelk , jus d’orange en gekoeld water met een smaakje
 • Koffie en thee

 

Dutch Sandwich Lunches

Indien u niet in de gelegenheid bent om gebruik te maken van het centrale lunchbuffet kunt u gebruik maken van diverse luncharrangementen in de Brasserie, onze Weenazaal of Rotterdamkamer. De lunches worden in de Brasserie uitgeserveerd en bij grotere groepen word deze voor u klaargezet op de afgesproken plaats en gepresenteerd in buffetvorm. Uiteraard serveren wij hier de benodigde materialen bij zoals bestek, porselein en glaswerk. De luncharrangementen kunt u reserveren vanaf vijf personen.

 

Central District Lunch

 • Verse soep van de dag, zoals runderbouillon met shi-take, lente ui en lavas
 • Zuurdesembrood belegd met gerookte kip, tomaat, gegrilde pepers en pijnboompitten of huisgemaakte tonijnsalade of mozzarella met tomaatjes en verse basilicum
 • Huisgemaakte salade rijk gevuld met bijvoorbeeld spinazie, couscous en vinaigrette of geitenkaas, walnoten, rucola en honing
 • Verse fruitsalade

 

Stationsplein lunch

Etagère met belegde broodjes van verschillende broodsoorten met vers fruit en een dagelijks wisselende warme snack.

 

Weena lunch

Sandwiches van verschillende broodsoorten met dagelijks wisselende belegsoorten, bijvoorbeeld:

 • Rauwe ham met een pestospread en meloensnippers
 • Gerookte zalm met ijsbergsla, zalmspread en tomaat
 • Eiersalade met boskruiden, bieslook en paprika

 


Reserveer nu