"Mot je nog een kaakie, by the tea?", Rotterdams is het nieuwe Engels
 
"We serve Kaapse carrie in a vase", Rotterdams is het nieuwe Engels
 
"How about a cold klets at the bar?", Rotterdams is het nieuwe Engels
 
"You will eat like a boat worker when you taste our broodje bal", Rotterdams is het nieuwe Engels
 

MOGELIJKHEDEN VOOR EVENTS

Bar Brasserie Engels heeft twee ruimten, de Weena en de Rotterdam, die geschikt zijn voor private dining of een besloten lunch, presentatie of bijeenkomst. U geniet van de gerechten van onze uitgebreide menukaart in de zaal naar keuze. Of u verplaatst zich met uw gezelschap naar de sfeervolle Bar Brasserie. De mogelijkheden zijn legio, we denken graag met u mee om van uw evenement of uw vergadering een waar succes te maken.

 

DE WEENA & DE ROTTERDAM

Beide ruimten zijn uitgerust met een beamer, een scherm, airconditioning en een nuttige vergaderkoffer. De verlichting is naar wens aan te passen en u heeft directe inval van daglicht. Bij de Rotterdam hoort een eigen terras.

 

ENTRESOL

De entresol geeft u een prachtige kijk op de Rotterdamse bedrijvigheid en op de dynamiek van Bar Brasserie Engels. De entresol is multifunctioneel en geschikt voor uw receptie, borrel, lunch, diner of buffet. De verlichting van de entresol is naar wens aan te passen en u heeft directe inval van daglicht. De entresol is volledig naar uw wensen in te richten. Bij de entresol hoort een eigen terras, geschikt voor 150 personen.

 

BALKONS

Bar Brasserie Engels heeft twee prachtige balkons. Het Stationsplein privébalkon biedt uitzicht op het vernieuwde centraal station, een architectonisch hoogstandje. In de ochtend ligt dit balkon heerlijk in de zon. Het balkon biedt ruimte aan 40 personen. Het Weena privébalkon biedt uitzicht op Weena, een belangrijke verkeersader in Rotterdam, met indrukwekkende hoogbouw. Dit balkon ligt de gehele middag in de zon. Ook dit balkon biedt ruimte aan 40 personen.