"We serve Kaapse carrie in a vase", Rotterdams is het nieuwe Engels
 
"Our famous eggs benedict are pretty goed binnen te houwe", Rotterdams is het nieuwe Engels
 
"Carpaccio? We pleurt it on a plate", Rotterdams is het nieuwe Engels
 
"Jenever know when you had genoeg gehad", Rotterdams is het nieuwe Engels
 

WELKOM IN BAR BRASSERIE ENGELS

In Bar Brasserie Engels ervaar je Rotterdamse allure en nuchterheid, met een flinke knipoog naar vroeger. Op de menukaart vind je de hardlopers van toen, vertaald naar de dag van vandaag. Het is de huiskamer van Rotterdam waar iedereen zich thuis voelt.

Overdag is Bar Brasserie Engels de perfecte plek voor een heerlijke kop koffie, lunch of high tea. Naarmate de avond nadert, verandert Engels in een echte brasserie. Perfect voor een (zakelijk) diner of een gezellige borrel. Private dinner? Geen probleem. De chefs van Bar Brasserie Engels verrassen jou en je collega’s, je relaties of vrienden met gerechten uit de Rotterdamse gloriejaren, gestoken in een eigentijds jasje.

Bar Brasserie Engels is zeven dagen per week geopend. De ervaren keukenbrigade omarmt de omgeving, met vele lokale verse producten. In Bar Brasserie Engels proef je Rotterdam op je bord. Stoere gerechten, herkenbaar eten, comfort food, o zo smakelijk, afkomstig uit de open keuken. Bar Brasserie Engels laat je dromen over de gloriejaren van Rotterdam en schenkt je een tikkie hedendaags bravoure.